All for Joomla All for Webmasters
Serbian English German Slovenian

+381 11 40 53 860
+381 65 35 45 506
Lole Ribara 173, Železnik, Beograd

AMBALAŽA, KESE

Ambalaža je više od samog pakovanja proizvoda, ona predstavlja direktnu komunikaciju potrošača i proizvoda. Dobra ambalaža izdvaja proizvod od ostalih na polici I podstiče kupca da izabere upravo taj proizvod. Dizajn I izrada ambalaže proizvoda mora se prepustiti profesionalcima.


 

Kutije

Kutije za pakovanje proizvoda, ukrasne kutije različitih dimenzija i oblika.Papir gramature od 200 do 350g/m2 u zavisnosti od namene, razne vrste folija.Doradni procesi-plastifikacija mat/sjaj, bigovanje, štancovanje, blindruk, parcijalni lak, lepljenje i sastavljanje, kaširanje samolepljivih folija na karton, vezivanje trakica i postavljanje različitih dodatnih elemenata.


 


Kese 

Luksuzne reklamne kese, sa kvalitetnom ofset štampom, koje su veoma praktične, ali i atraktivne kao reklamni proizvod. Proizvodnja ovih ekskluzivnih ukrasnih kesa podrazumeva korišćenje najkvalitetnijeg papira, sa sjajnom ili mat plastifikacijom. Kao poseban deo luksuza ovog proizvoda može biti dodatak u štampi UV laka ili sjajne folije.Dorađuju se plastifikacijom, štancovanjem, dodavanjem ručki po izboru.


 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image