All for Joomla All for Webmasters
Serbian English German Slovenian

+381 11 40 53 860
+381 65 35 45 506
Lole Ribara 173, Železnik, Beograd

BROŠURE, KATALOZI, ČASOPISI


Brošure 

Brošure raznih formata su popularno i opšte primenljivo sredstvo informisanja u tržišnoj komunikaciji. Koriste se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih proizvoda I usluga. Izrađujemo ih u različitim dimenzijama, vrstama papira i u različitom tiražu, a sve u svrhu vaše orginalnosti u promociji proizvoda i usluga.
Kod nas, pored profesionalnog dizajna brošura, imate mogućnost velikog izbora materijala od kojih želite da budu izrađene, kao i mogućnosti dorade kao što je plastifikacija, uv lak, zlatotisak, hologrami.
U koliko su vam potrebni manji tiraži brošura onda vam svakako preporučujemo izradu u digitalnoj štampi. Ako su vam pak potrebni veći tiraži onda je mnogo isplativije raditi u ofset tehnici.
U zavisnosti od oblika i broja strana preporučujemo različite oblike povezivanja brošure, spirala, klamer ili lepljenje na binder.


 

Katalozi 

Katalog predstavlja prezentaciju proizvoda ili usluga vašeg preduzeća. Brošura šire opisuje pojedinačne proizvode dok je katalog tu da u kratkoj formi predstavi kompletnu paletu proizvoda vaše firme. Za štampu kataloga koriste se premazni papiri veće gramature.
Na početku kataloga ukratko je opisano vaše preduzeće, a zatim sledi prezentacija proizvoda odnosno usluga. Format kataloga nije standardizovan već se prilagođava vašim željama.
U zavisnosti od oblika i broja strana preporučujemo različite oblike povezivanja kataloga.
Povezivanje može biti na spiralu, klamer ili lepljenje na binderu.


 

Akcijski katalog

Akcijski katalozi kao masovno sredstvo informisanja kupaca na prodajnom mestu, danas su vrlo čest način obaveštavanja kupaca o trenutnim akcijskim ponudama. Obično se izrađuju u velikim tiražima na ofsetnom ili kunstdruk papiru manje gramaže.Dorada savijanje i /ili klamovanje.


 

Časopisi 

Časopisi su periodične publikacije koje izlaze u redovnim vremenskim periodima.Mogu biti različitog sadržaja, stručni, modni, informativni. Obično se izrađuju na kunstduk papiru uz doradu klamovanjem ili lepljenjem.


 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image