All for Joomla All for Webmasters
Serbian English German Slovenian

+381 11 40 53 860
+381 65 35 45 506
Lole Ribara 173, Železnik, Beograd

FLAJERI I LIFLETI


Flajeri ili lifleti predstavljaju jedan od najstarijih vidova reklamiranja i oglašavanja od kada postoji marketing. Ubacuju se u sandučiće, šalju poštom, dele na ulici, u lokalima, tržnim centrima, kafićima, klubovima itd.
Lifleti se koriste gotovo za sve tipove reklamiranja, bilo da je reklamna poruka usluga koju pružate, proizvod koji prodajete, najava nekog događaja, koncerta, žurke ili nekog dešavanja.
Osnovna razlika između lifleta i flajera je dimnzija papira na kojem se štampaju. Lifleti se štampaju na manjim dimenzijama papira I obično u velikim tiražima namjenjenim širokoj distribuciji na tržištu.
Liflet 

Ovo je jedan od najjednostavnijih načina da ukratko vašim klijentima prenesete vašu ponudu.U zavisnosti od tiraža opredijeljujete se da li će ta poruka stići do velikog broja ljudi ili ste usmereni na određenu ciljnu grupu. Ako vam je potrebna manja količina ili ako vam treba više različitih lifleta onda vam preporučujemo da se izrade u digitalnoj štampi. Ako vam treba veća količina onda je mnogo isplativije raditi u ofset tehnici štampe.
Lifleti se uglavnom rade na 135gr. ili 150gr. Kunstdruku, a što se tiče formata to su 1/3 A4=10cm x 21cm, A5=14,8cm x21cm ili A6=14,8 x 10,5


 


Flajer sa dva i više prevoja 

Ovo je jedan od najjednostavnijih načina da ukratko vašim klijentima prenesete vašu ponudu.U zavisnosti od tiraža opredeljujete se za izradu u digitalnoj ili offset štampi.
Flajeri se uglavno izrađuju u A4 (29,7cm x 21cm) formatu sa dva savijanja ili 19,8cm x 21cm sa jednim savijanjem. Štampaju se uglavnom na 135gr. ili 150gr. kunstdruk papiru. U zavisnosti od vaših potreba I zamisli mogu biti urađeni I u drugim formatima.


 


Flajer štancovan u različiti oblicima 

Pored flajera standardnog oblika oni mogu biti izrađeni i u vama željenom obliku. Svaki proizvod i usluga imaju svoje specifičnosti koje se mogu preneti i na oblik papira tj. flajera. Ovako izrađen flajer sigurno će privući pažnju vaše ciljne grupe.
Za izradu flajera u željenom obliku potrebno je izraditi kliše tj. štancnu po kojoj će se flajer seći na zadati oblik.


 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image