All for Joomla All for Webmasters
Serbian English German Slovenian

+381 11 40 53 860
+381 65 35 45 506
Lole Ribara 173, Železnik, Beograd

FOLDERI

Potrebu za folderima/fasciklama ima gotovo svako ozbiljnije preduzeće. Visok nivo profesionalnosti predstavlja kada vašu dokumentaciju, ugovore ili poslovne ponude svojim klijentima predajete u sopstvenim fasciklama, dizajniranim u stilu vašeg preduzeća, sa vašim logom i podacima.


 

Fascikle 

Kada kažemo fascikla obično podrazumevamo fasciklu štampanu na kunstdruku sa mat ili sjajnom plastifikacijom i sa standardnim džepom sa unutrašnje strane.Fascikle su obično za papire A4 formata.Mogu biti sa jednostranom ili obostranom štampom. Korišćenjem digitalne štampe moguće je izraditi i manje tiraže fascikli, a ako vam je pak potrebna veća količina onda se fascikle štampaju ofset tehnikom. Osim ovog oblika fascikle sa jednim džepom moguće je i izraditi i fascikle koje će biti prilagođene vašim potrebama sa više džepova ili dodataka.
Postoji nekoliko osnovnih dodataka kojima možete prilagoditi ovaj artikal . Ovo najčešće podrazumijeva izradu posebne štance (šablona za sečenje) koji oblikuje fasciklu. Možete dodati proreze za umetanje vizit karte ili džep za cd.


 


Fascikle tvrdih korica sa lastišem

Kaširanjem plastificiranog i štampanog papira na kartonsku lepenku sa dodavanjem lastiša dobija se zanimljiv proizvod koji se podjednako koristi kao promo artikal ili kao fascikla za svakodnevnu upotrebu. Dobrim dizajnom za vas možemo proizvesti fasciklu u više dimenzija i debljina koja će upotpuniti vašu konferecijsku ili seminarsku ponudu promo artikala. Osim u promotivne svrhe ovakav artikal može sačuvati vaše važne dokumente ili na atraktivan način predstaviti vašu ponudu klijentima.


 

Fascikle- registratori sa mehanizmom

Fascikle sa mehanizmom su još jedna varijanta fascikli sa tvrdim koricama kojima je dodatak mehanizam zadate dimenzije. Ova vrsta foldera se pravi po želji naručioca u različitim dimenzijama u zavisnosti od broja strana papira kojim treba napuniti folder. Obično se izrađuje u svrhe pakovanja radnog materijala za razne konferencije i seminare.


 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image