All for Joomla All for Webmasters
Serbian English German Slovenian

+381 11 40 53 860
+381 65 35 45 506
Lole Ribara 173, Železnik, Beograd

KALENDARI

Kalendar je popularno sredstvo koje vas prati 365 dana u godini i kao takav idealan je poslovni poklon vašim partnerima. Možemo vam ponuditi zidne i stone kalendare u tipskim varijantama gde se štampa vaša reklamna poruka i kontakt podaci ili kao potpuno univerzalan proizvod koji će se prilagoditi samo vašim potrebama i željama.


Zidni kalendari raznih formata, dvodelni, trodelni

Personalizovani zidni kalendari odrađeni sa dopadljivim i neuobičajenim dizajnom biće lep poklon svim vašim klijentima. Izrađuju se u različitim formatima. Mogu biti u vidu postera gde je čitava godina na jednom većem listu ili višedelni gde su listovi podijeljeni na mesece sa fotografijama iz oblasti vašeg poslovanja ili sa potpuno unikatnim dizajnom vaše firme.


Stoni kalendari sa spiralnim povezom , stoni kalendari sa savijanjem 

Personalizovani stoni kalendari su odličan promo artikal koji će vašem klijentu biti artikal koji će rado koristi.Posebnim dizajnom mogu se odraditi stoni kalendari koji imaju ulogu planera gde vaš klijent može zapisati obaveze za taj dan u narednom periodu. Kao poseban dodatak stonim kalendarima mogu se dodavati različiti samolepljivi ( post it) blokovi i nalepnice za obeležavanje stranica. Mogu se izraditi i kalendari kod kojih su listovi promjenjivi tako da osnova kalendara ostaje stalna, a da se svake godine menjaju samo listovi. Osim osnovnog „šator“ oblika mogu se izrađivati i kalendari rađeni u različitim oblicima koji podsećaju na vaše poslovanje .


Džepni kalendar sa vašim logotipom 

Mada je u doba pametnih telefona štampani kalendar umnogome izgubio funkciju i dalje postoji veliki broj ljudi koji često koriste baš ovaj vid kalendara. Mali štampani džepni kalendar kao samostalni artikal ili kao dodatak nekom drugom artiklu (vizit karti, fascikli,brošuri i sl.) je i dalje zanimljiv promo artikal koji osim pokazivanja datuma vašim klijentima može pružiti još informacija (web sajt,telefone,adrese,e mailove i sl.)


Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image