All for Joomla All for Webmasters
Serbian English German Slovenian

+381 11 40 53 860
+381 65 35 45 506
Lole Ribara 173, Železnik, Beograd

OBELEŽIVAČI, BOOKMARKS

Vobleri 

„Point Of Sale” ili promotivna grafika za pospešivanje prodaje. Promo vobleri , nosači reklamnih poruka su sastavni deo prezentovanja proizvoda i usluga u svim marketima, sajmovima, promocijama, prodajnim objektima…
Izrađuju se tehnikom digitalne ili ofsetne štampe (u zavisnosti od željenog tiraza) na kustdruk papiru debljine 200-350 g, koji se nakon štampe plastificira u kombinaciji sa PVC nosačima voblera koji se izradjuju od kvalitetnog i izuzetno elastičnog juvidura. Nakon štampe na debljem kunstdruku vobler se opseca na štanc mašini na željeni oblik.
Vobleri se najčešće uptrebljavaju u maloprodajnim objektima gde želite da istaknete neki novi proizvod ili nudite neke popuste ili akcije.
Bookmarks

Bookmarks su relativno jeftin, interesantan i koristan poklon koji možete iskoristiti za promociju vašeg preduzeća. Koriste se za obeležavanje stranica u knjigama, brošurama, katalozima, ali se pod njima podrazumevaju i post it markeri koie imaju široku primenu u svakodnevnom životu.Bookmarks za knjige se obično štampaju na debljim plastificiranim papirima ili lepenci dok se kod post it markera mogu brendirati blokčići, kutije za blokčiće i slično.Ne postoji definisani oblik i dimenzija ovog proizvoda već se on izrađuje po vašoj želji.Štampa se na debljim kustdruk papiru, koji se plastificira, a zatim seče(štancuje) na željeni oblik.
Hangeri 

Hangeri su još jedan vid „Point Of Sale” ili promotivna grafika za pospešivanje prodaje. Izrađuju se tehnikom digitalne ili ofsetne štampe (u zavisnosti od željenog tiraza) na kustdruk papiru debljine 200-350 g, koji se nakon štampe plastificira. Nakon toga hanger se opseca na štanc mašini na željeni oblik. Osim kunstduk papira za izradu hangera može se koristiti juvidur ili kaširanje na karton.
Etikete 

Bez obzira da li se proizvode kao samoljepljive etikete, ili kao deklaracije na papiru ili kao kartončići – ova grupa proizvoda ima istu namenu – identifikaciju proizvoda. Etikete značajno pomažu da kupac lako pronađe baš ono što traži, a u nepreglednom moru proizvoda to može biti veoma važno. Osim informativne etiketa ima i dekorativnu funkciju čime prizvod dobija na luksuzu..Ovi proizvodi se skoro uvek rade prema vrlo specifičnim zahtevima u smislu dimenzija, oblika, tiraža.
Etikete mogu biti izrađene na kunstdruku, juviduru, ofsetnoj hartiji jake gramature, muflon nalepnicama… U zavisnosti od vašeg zahteva mogu se dorađivati ricovanjem, štancovanjem, bigovanjem, bušenjem, plastifikacijom, UV lakiranjem..

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image