All for Joomla All for Webmasters
Serbian English German Slovenian

+381 11 40 53 860
+381 65 35 45 506
Lole Ribara 173, Železnik, Beograd

OSTALI PROIZVODI

Papirići za žvake

Papirići za žvake su reklamni štampani proizvod koji rešava probleme sa bacanjem žvaka i doprinosi očuvanju prirode . Ekolško , efikasno i bezbedno bacanje žvaka, a ujedno dobra reklama za vašu firmu. Štampa korice - jednostrana kolorna, unutrašnji listići - jednostrana crno bela.


 

Uputstva

Uputstva za tehničke uređaje,uputstva za lekove, garancije . Štampa crno bela jednostrana/obostrana. Sečenje, savijanje, povez klamovanjem ili binderom.
Specijalna dorada na vaš zahtev, stavljanjem holograma na garancije.


 

Maus padovi 

Maus pad/podloga za miš, 365 dana reklamiranja na stolu vaših klijenata. Proizveden od sunđer gume debljine 2mm , sa štampom vaše reklame u boji, zapakovan u sopstvenu kesicu.


 

Rokovnici-agende-biznis planeri 

Rokovnici predstavljaju nezamjenljiv reklamni proizvod koji se koristi tokom cele godine.Rokovnik je idealan poslovni poklon koji će vaši klijenti uvijek držati na stolu na svim važnim poslovnim sastancima tokom godine. Zato odaberite kvalitetan rokovnik jer će on cele godine biti vaša pokretna reklama.
U našoj ponudi je izrada personalizovanih rokovnika.Personalizovani rokovnik podrazumeva dizajn i štampu korica rokovnika kao i izradu unutrašnjosti sa podacima i dizajnom prilagođenim vašem preduzeću.
Dizajnirajte sami vaš rokovnik!


 

Jelovnici-vinske karte 

Najčešći oblik koričenja jelovnika je izradom personalizovanih korica. Digitalnom štampom se štampa kunstdruk ili neke od efektnih hartija koje se nakon plastificiranja lepe na tvrdi karton (lepenku). Ovaj oblik je između ostalog i popularan i zbog toga što se sam jelovnik uklapa sa dizajnom ili temom objekta koji predstavlja.
U zavisnosti od broja stanica,formata i materijala od koga se izrađuju korice postoje nekoliko vrsta poveza. Osnovni način povezivanja je klamerom (heftanjem).Ovaj način se koristi kod jelovnika sa mekim koricama i malim brojem listova. Drugi oblik koričenja je sa spiralom. Ovaj oblik se koristi i kod korica sa mekim ili tvrdim povezom.
Vinske karte se najčešće prave nešto uže od jelovnika. Osim osnovnih iformacija o vinu poželjno je da piše i zemlja porijekla kao i kratak opis sa kojim se vrstama jela određeno vino najbolje slaže.


 

Podmetači za sto 

Reklamni podmetači za sto sa vašom reklamom ili jelovnikom, oplemeniće vaš prostor. Podmetači su odličan izbor za picerije, konobe, restorane jer su vrlo praktični i smanjuju vreme potrebno za postavljanje stolova . Namenjeni su za jednokratnu upotrebu, obično se štampaju na ofsetnom ili kunstdruk papiru težine 80 gr u velikim tiražima.


 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image