All for Joomla All for Webmasters
Serbian English German Slovenian

+381 11 40 53 860
+381 65 35 45 506
Lole Ribara 173, Železnik, Beograd

POSTERI

Plakat ili poster najlakše možemo definisati kao štamparski promo materijal. Upotreba plakata česta je u promociji proizvoda i usluga (npr. koncerta, izložbi, događaja, akcijskih popusta…).

Ako imate potrebu za promovisanjem proizvoda i usluge plakat je izuzetno ekonomično i jednostavno rešenje. Digitalna štampa je omugućila štampu manje količine plakata koje možete brzo postaviti na mestu prodaje ili promocije. Sva vaša sniženja, akcije i promocije neće ostati neprimećene uz interesantan i prikladan poster.Digitalne mašine štampaju plakate visoke rezolucije na kunstdruku.Ukoliko vam palakat treba za duže korištenje po potrebi se može i plastificirati mat ili sjajnom plastikom.Za veće količine postera najisplativije je postere raditi u ofset tehnici. Posteri se u zavisnosti od potrebe mogu raditi na ofsetnom papiru ili kunstdruku.


 


Poster sa sa isečcima za informacije

Za potrebe brzog oglašavanja ,a da pritom svi zainteresovani mogu poneti isečak sa brojem telefona ili nekom drugom informacijom, izrađujemo postere sa isečcima. Ovi posteri mogu se uraditi u digitalnoj i offset tehnici.


 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image