All for Joomla All for Webmasters
Serbian English German Slovenian

+381 11 40 53 860
+381 65 35 45 506
Lole Ribara 173, Železnik, Beograd

POZIVNICE, ČESTITKE, VAUČERI, RAZGLEDNICE

Pozivnice 

Najbolji način da pozovete goste na vaše manifestacije je prikladna pozivnica. Osim informacije, pozivnica služi kao svojevrsna karta za vaše goste. Napravite zanimljiv dizajn i ona će ostati divan podsetnik na taj događaj. Najčešći oblik pozivnica je 1/3 A4 formata rađena na debljem kunstdruk ili reljefnom papiru. Ovaj oblik je najčešći odabir jer se pozivnice pakuju u klasični amerikan koverat. 
Imate želju da inpresionirate goste. Pozovite ih na vašu svečanost originalnom pozivnicom. Rezane,savijene ili upakovane na neobičan način ova vrsta pozivnica nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U zavisnosti od događaja predložićemo vam unikatna rešenja.


 

Čestitke 

Svakog od nas obraduje čestitka u prikladnom trenutku. Obradujte i vi nekoga personalizovanom ličnom ili kompanijskom četitkom.


 

Razglednice

Standardna ponuda razglednica je zaista bogata, ali personalizovana razglednica sa vlastitim motivima je ipak nešto posebno.


 


Vaučeri slika

Darivanje putem poklon čestitiki ili vaučera danas je veoma praktično.Kompanije povodom praznika ovim putem najčešće obraduju svoje zaposlene. Najčešći oblik vaučera je 1/3 A4 formata rađena na debljem kunstdruk papiru,dorađenom plastifikacijom. Ovaj oblik je najčešći odabir jer se vaučeri pakuju u klasični amerikan koverat.


 

Diplome- sertifikati 

Diploma ili sertifikat je papir koji svakome od nas puno znači. Da bi ostala kao dokaz našeg uloženog truda I na primeren način ga označila treba da bude izuzetnog dizajna i kvaliteta izrade.Pustite mašti na volju I vašim diplomcima podarite još jedan razlog za radost.


 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image