All for Joomla All for Webmasters
Serbian English German Slovenian

+381 11 40 53 860
+381 65 35 45 506
Lole Ribara 173, Železnik, Beograd

OFSETNA ŠTAMPAOfsetna štampa je idealna za štampanje velikih serija uz najbolji odnos cene i kvaliteta. Ona nam omogućava da dobijemo vrhunske kolore kao i idealne otiske. Ofset tehnikom je moguće lakirati odštampane tabake mat ili sjajnim lakovima, a povećanjem tiraža smanjuje se cena koštanja po jedinici.
Odlikuje je visoki kvalitet otiska, a najčešće se koristi za štampu memoranduma, koverata, brošura, vizit karti u velikim tiražima, prospekata, kataloga, fascikli, papirnih kesa, blokovske robe, postera, plakata, papirne ambalaže, etiketa,nalepnica, deklaracija i sl. Ofset stampa je tehnika u kojoj se boja prenosi sa ploče direkto na gumu a zatim na štamparski papir (kunsdruk, ofsetni, muflon ili spec. vrste papira).Ofset stampa kao sofisticirani proces u kome zajedno rade čovek i mašina predstavlja sam vrhunac štamparstva. Tehnologija pomoću koje se dobija najkvalitetniji mogući otisak.

Atc štamparija poseduje sve neophodne mašine za izradu kvalitetnog I efektnog proizvoda. Znanje, iskustvo i entuzijazam naših ljudi omogućiće da se vaš proizvod uradi kvalitetno u najkraćem mogućem roku i dostavi na vašu adresu!


DIGITALNA STAMPATehnologija stvorena za male tiraže i brze poslove.
Savremena digitalna štampa omogućava da za svega nekoliko sati dobijete kataloge, brošure, prospekte, flajere, vizit karte, pozivnice,postere… Digitalna stampa nudi brzo i ekonomično rešenje za male tiraže.
Štamparija ATC pored brze I kvalitetne digitalne štampe nudi vam I kompletan process dorade štampanog materijala(rezanje na format, povezivanje, lepljenje korica…).


CTP STUDIO

Štamparija ATC poseduje i sopstveni CTP studio.Radimo softversku montažu fajlova na štamparski tabak za ofsetnu štampu.
Sprovodimo kontrolu ispravnosti fajlova tj. da li su fajlovi pripremljeni po odgovarajućim standardima za štampu (npr. rezolucija, kolor mod u CMYK-u, crna u overprintu itd) Osvetljavamo offset ploče do B2 formata na CREO CTP termalnom sistemu.
Prednost korišćenja ove tehnologije je i duži vek ploča u odnosu na ploče osvetljene konvencionalnom metodom, a samim tim i daleko veći broj otisaka.
Usluge snimanja i razvijanja ploča radimo uslužno i za kolege štampare.


DIZAJN I PRIPREMA ZA ŠTAMPU

Logotip i korporativni identitet
Dizajn vizuelnog identiteta sa svim karakteristikama brenda kao i izrada knjige grafičkih standarda. Mi imamo ideje za vas!

Knjige, časopisi, publikacije
Dizajn knjiga, časopisa, publikacija svih vrsta i formata…iskoristite kreativnost naših dizajnera, znanje i dugogodišnje iskustvo!

Promotivni materijal
Dizajn svih vrsta štampanog materijala koji služi u svrhe marketinga. Naravno i preporuka najpovoljnije varijante za vaše potrebe.

Ambalaža

Dobar dizajn ambalaže stvara utisak koji motiviše na kupovinu i utiče na odanost kupaca vašem proizvodu. Kreativni tim ATC-a, u skladu sa vašim željama, stvoriće pakovanje koje privlači pažnju i na najbolji način prezentuje vaš proizvod.


KONSALTING

Konsultacije u štampi
ATC d.o.o je više od komercijalne štamparije, ona je i vaš konsultant u štampi. Trudimo se da shvatimo vaš zahtev i vaše potrebe, predvidimo vaš sledeći korak i povećamo ekonomičnost vašeg proizvoda. To možemo uraditi i predlogom za smanjenje troškova štampe promenom formata, vrste materijala, odabirom druge vrste štampe npr. ofsetne umesto digitalne , izmenama u dizajnu, itd...
Priprema plana štampe i distribucije vaše organizacije
Analiza i planiranje rokova, količine i distribucije kako bi se materijal isporučio iz štamparije direktno kupcu radi uštede troškova skladištenja. U nekim slučajevima smo rešavali i problem skladištenja materajala predlaganjem "print-on-demand" rešenja.
Pomoć pri sastavljanu tenderskog zahteva za štampu materijala
Bilo da je reč o pojedinačnom poslu ili celokupnoj godišnjoj štampi jedne kompanije, možemo vam pomoći prilikom formulisanja upita ili tendera za štampane materijale.
ATC moj partner za štampu.


BRIGA O ŽIVOTNOJ SREDINI

Poslujući po visokim standardima, štamparija ATC brine o životnoj sredini, od faze pripreme za štampu do primene tehnologija koje prate ekološke zahteve, kao i kod uređenja ambijenta svojih objekata i njihovih okruženja.
Politika štamparije ATC je da na što efikasniji način upravlja svim aspektima svog rada i poslovanja kako bi se izbegao otpad gde god je to moguće, a sve u cilju uštede energije. Na taj način, kompanija se obavezuje da bude ekonomična u primeni ograničenih resursa i na taj način zaštiti životnu sredinu.
Razvijanje svesti I apel na savest svih učesnika u procesu štampe, neophodna je mera u procesu zaštite radne I životne sredine I očuvanju biodiverziteta.


Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image